Къде и как да намерим тийм билдинг идеи?

Искате тийм билдинг идеи, но не знаете от къде да започнете?

Почти всичко наоколо може да послужи за тийм билдинг идея. Може да  се инспирирате от всичктийм билдинг идеии детски игри и всички спортове. Защото в природата на човека е да се групира, съревновава, да създава, да се забавлява.

Може да се измислят идеи в различни направление:

Искате нещо екстремно и диво- тогава програми като рафтинг, катерене по скали или пейтбол е точно това от което се нуждаете. Може би оцеляване сред природата или спане на палатки е вашата тийм билдинг идея?

Препоръчваме и приятни идеи за тийм билдинг на открито, с които забавлението е гарантирано до 150%.

Ако вашият екип е по-скоро статичен и претенциозен то вие се нуждаете от програми, които включват вкусна храна и чашка алкохол. Накарайте ги сами да си направят обяда и да го аранжират и ги наградете за това. Може да им поръчате програма с миксиране на коктейли или пък тестване на вино.

Ако вашият екип е артистичен то тийм билдинг идеите от които се нуждаете са в посока на импротеатър например. Може да им организирате изиграване на пиеса или снимане на филм. Нека вляват в различни роли и се насладят на усещането да си някои друг за един ден. Може да им размените вече установените роли в офиса. Например шефът да е секретарка, а секретарката програмист. Ефектът ще е незабравим.

Всички детски игри са добри идеи- например народна топка или сляпа баба.  Би могло да се изиграе „ не се сърди човече“ с истински хора. Или една бърза игра на монополи.

 

Каквито и тийм билдинг идеи да ви се сторят най-подходящи, важното е да сте заедно, да се забавлявате, да не е досадно на персонала  и да се даде възможност на всеки един човек да се изяви. Накрая е хубаво да имате снимков материал или пък видео, което ще е прекрасно допълнение на коледното парти в края на годината.